Smaken av Ryfylke

Slideshow Items

Restauranten

Smaken av Ryfylke er ein restaurant i hjarta av Hjelmeland sentrum.

Dei serverer mat av høg kvalitet, og i 2023 vann dei "Årets Gladmatrett". I restauranten på Hjelmeland blir det produsert rettar av lokale råvarer og alt som Ryfylke har å by på. Dette kombinert med god service som dei dagleg strekk seg etter å oppnå.

Dei tilbyr servering i restauranten, planlegging og gjennomføring av forskjellige typer selskap, møter, catering. Elles prøver dei å legge tilrette for alt du som kunde spør etter.

Med jamne og korte mellomrom er det temahelger og bytting av menyen.

Du er velkommen til å spise lunsj, middag eller også berre å nyta ein dessert med ein kopp kaffe eller noko godt i glaset.

Dei jobbar saman for å bygge opp eit nettverk av lokale råvare-leverandørar, knytta til namnet på restauranten;- Smaken av Ryfylke!

Kontakt restauranten

Sebastian Schläwicke, innehaver - tlf. 938 04 183 eller e-post sebastian@smakenavryfylke.no

Signe Schläwicke, restaurantsjef - tlf. 452 49 862 eller e-post signe@smakenavryfylke.no

Overnatting

I tillegg til restaurant har Smaken av Ryfylke utleige av leilegheiter med stue, kjøkken, bad og soverom - i tillegg til balkong der du kan nyte solnedgangen over Ombo. Dei har også hotellrom med soverom og bad.

Er du på utkikk etter ei unik overnatting kan du overnatte i sovetønnene deira! Dei er laga av skandinaviske treslag og skal symbolisera samarbeidet dei har med alle lokale sider-produsentar og at dei har starta med eigen ølbrygging. Felles fasiliteter er disponible for gjester som overnattar i sovetønnene (bad med dysj og toalett, kjøkken og opphalds-/spiserom).

Sovetønnene ved Smaken av Ryfylke

Utleige av EL-syklar

Nyt sjangsen til å utforske gardsbutikkar, turområder og området Hjelmeland når du er på besøk. Ta kontakt for leige av EL-syklar.

Kontakt overnatting og EL-syklar

Torsten Schläwicke, dagleg leiar - tlf. 474 81 798 eller e-post torsten@smakenavryfylke.no

Meir informasjon

Facebook | Smaken av Ryfylke

Besøk gjerne heimesida deira.

Adresse:

Kontaktperson Sebastian Schläwicke

Vågavegen 44
4130 Hjelmeland